20 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

אני אוהבת להמציא סלטים, ועוד יותר להמציא רטבים טעימים. בסלט הזה יש חיבורים שלא עשיתי אף פעם השילוב של המלוח, המרענן, החמוץ, המתוק הוא פגזי וטעים בטירוף.
מצרכים:
מצרכים לרוטב:
אופן ההכנה:
1.במחבת עם מעט שמן זית נצרוב את התריסים טוב מכל הצדדים להשחמה יפה, נניח בצד לצינון. נחתוך את קלחי התירס לפי הסרטון.
2.בקערה נטרוף את כל מרכיבי הרוטב עד שהרוטב אחיד וסמיך.
3.נניח את כל מרכיבי הסלט בקערה, נמזוג בנדיבות את הרוטב נערבב ונגיש.
בתאבון!