ביתי, מתכונים

עוף בפפריקה ודבש

10 דקות הכנה | שעה וחצי אפייה | קל | כשר | 5 סועדים

עוף עסיסי, רך וטעים ברוטב פפריקה דבש, מגש שמתאים בארוחות חג ובכלל בכל ארוחה משפחתית.

מצרכים:

אופן ההכנה:


1.נערבב את כל מרכיבי הרוטב, נערבב טוב את העוף ותפוחי האדמה יחד עם הרוטב .
2.נסדר הכל בתבנית עם נייר אפייה ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך שעה וחצי ללא כיסוי.
3.נוציא ונגיש.


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *