15 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
פאד תאי כמו במסעדה! מתכון למטלה אבל לפני כן תדעו,
כדי שיצא לכם פאד תאי בדיוק אבל בדיוק כמו במסעדה ובכלל כל מוקפץ עם אטריות אורז כדאי שתכינו עם אטריות אורז טריות בדיוק כמו שמשתמשים במסעדות הטובות ביותר, הטעם והמרקם מטורף, הבדל של שמיים וארץ מאיטריות יבשות, כשתכינו תרגישו תאילנד ותבינו על מה אני מדברת.
את האטריות ניתן להשיג אצלי בחנות באיסוף עצמי או בוולט. המלאי מוגבל אבל מתחדש בכל שבוע כשמגיעה נגלה חדשה מהמפעל.
עכשיו קחו מתכון לפאד תאי בול אבל בול כמו במסעדות.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.נניח את שקית אטריות האורז בקערה עם מים חמים להפשרה. (לוקח גג חצי שעה)
2.בווק עם מעט שמן נקפיץ את הביצים הטרופות לחביתה מקושקשת, נוציא ונניח בצד.
3.באותו הווק, נוסיף עוד מעט שמן, נקפיץ את האטריות ל2 שניות, נוסיף סויה, סוכר ומלח, נקפיץ דקה וחצי , נוסיף את 4.החביתה, נקפיץ כמה שניות, נוסיף בצל ירוק, נבטים, נקפיץ עוד דקה ונגיש לצלחת.
5.נפזר מעל בוטנים גרוסים , פלח ליים ונגיש.
6.במידה ותרצו להוסיף חלבון כגון עוף או טופו, השרו את החלבון במעט סויה למשך 10 דקות, הקפיצו אותו בווק לפני שלב האטריות והמשיכו בשאר השלבים הכתובים כאן.
בתאבון!