20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

פופקורן עוף קריספי קריספי בדיוק כמו במסעדה.
במסעדות בתכלס זה מוגש עם שרימפס, אבל אני לא אוכלת שרימפס אז הכנתי לעצמי עם עוף, ויש לי שיטה איך לייצר נגיסים קטנים והכי קראנצ׳ים שיש ממש כמו שמגישים במסעדה.
מצרכים:
לספייסי מיונז:
אופן ההכנה:
1.נכין בלילת טמפורה, נערבב קמח טמפורה ומים קרים לבלילה אחידה שהיא לא סמיכה מידי ולא דלילה מידי. (חשוב להשתמש במים מאוד קרים)
2.נכניס את קוביות העוף לבלילת הטמפורה.
3.נטגן את קוביות חזה העוף המצופות בשמן חם ועמוק למשך דקה שתיים.
4.נוציא את נגיסי העוף ונניח על רשת, מאוד חשוב להניח על רשת על מנת לשמור על הקריספיות.
5.אחרי שטיגנו את כל הנגיסים, נחזיר את נגיסי העוף לטיגון נוסף בשמן בנגלות והפעם לקצת יותר זמן ועד שהם זהובים ושחומים יפה, נוציא ונניח שוב על רשת.
6.הטיגון הכפול וההנחה על רשת טיגון הם אלו שנותנים לנו נגיסים קריספיים בטירוף.
7.בקערה נערבב את כל מרכיבי ספייסי מיונז לרוטב אחיד וחלק .
8.נערבב את את נגיסי העוף יחד עם הספייסי מיונז כך שכל פופ עוף יצופה בספייסי מיונז ונגיש.
בתאבון!