מתכונים

פילה בס בקרם קוקוס ועגבניות

25 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

פילה בס טרי ברוטב של קרם קוקוס ועגבניות, עם קראסט של פירורי לחם , שפעם באיטליה היו קוראים לזה פרמזן לעניים, ולטעמי הרבה יותר טעים מפרמזן.

מצרכים:

מצרכים לקראסט:

אופן ההכנה:


1.במחבת גדולה, רחבה ועמוקה עם שמן זית, נקפיץ את העגבניות, השום, המרווה, והפלפל החריף עד ריכוך קל.
2.נוסיף יין לבן ונבשל עוד דקה (שהאלכוהול יתאדה).
3.נוסיף קרם קוקוס, רסק עגבניות, מלח ופלפל ונבשל עוד דקה .
4.נוסיף את פילה הבס נכסה אותם ברוטב, נבשל עוד 10 דקות עם מכסה.
5.בינתיים נכין את הקראסט של פירורי המצה:
6.במחבת קטנה נערבב את כל מרכיבי הקראסט לאיחוד נקפיץ עד שהפירורים משחימים יפה ומיד נוריד מהאש שלא ישרפו.
7.נגיש לצלחת יפה וחגיגית את הדג עם מלא רוטב, נוסיף מעל קראסט פירורי מצה ונגיש.
בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *