20 דקות הכנה | קל | כשר | 4-6 סועדים
יש פסטה שאני מכינה כמעט כל סופש.
פסטה שטורפת את כל הקלפים.
פסטה ברוטב וודקה ובוראטה קרועה מעל.
את הרוטב הכרתי לראשונה לפני 14 שנים במסעדת ברפיטי האיטלקית בניו יורק.
אני אומרת לכם שהוודקה עושה לרוטב שידרוג לא מהעולם הזה אתם חייבים לנסות.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בסיר עם מים רותחים ומלח נבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן.
2.במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית וחמאה נטגן חצי דקה 2 שיני שום כתושות.
3.נוסיף 1 שוט של וודקה ונערבב שניה.
4.נוסיף 2 כפות רסק עגבניות ונערבב לאיחוד.
5.נוסיף 2 מצקות מי פסטה ו500 מ״ל שמנת מתוקה.
6.נוסיף מלח פלפל וסוכר, נערבב ונבשל דקה שתיים.
7.נוסיף את הפסטה המבושלת אחרי סינון (לא לשטוף את הפסטה במים קרים!).
8.נבשל את הפסטה ברוטב כמה דקות ותוך כדי עירבוב עד שהפסטה סופגת את הרוטב ונצבעת בצבע ורוד יפה.
9.נגיש לצלחת, נקרע מעליה את גבינת הבוראטה ונגיש.
בתאבון!