ביתי, מתכונים

פסטה פיליני ופילה עוף

30 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים

סיר של פסטה ופילה עוף פסטה פיליני היא פסטה איטלקית מעולה שנראית כמו מקרונים דקים וקטנים היא פסטה שמאוד מתאימה למרקים או לתבשילים כמו הסיר המהמם הזה .

מצרכים:

מצרכים נוספים:

אופן ההכנה:

1.בקערה נערבב פילה עוף עם שמן זית ותבלינים כך שכל העוף נצבע בתבלינים.

2.במחבת עם מעט שמן זית נצרוב את פילה העוף מכל הצדדים, נוציא ונניח בצד.

3.באותה מחבת בה צרבנו את העוף, נטגן את הבצל עד הזהבה .

4.נחזיר את העוף למחבת עם הבצל, נוסיף פסטה פילינג ונערבב טוב כך שגם כל הפסטה תצבע בצבע התבלינים.

5.נוסיף מים חמים, מלח, פלפל וציר עוף.

6.נערבב טוב, לאחר רתיחה נוריד לאש קטנה, נכסה ונבשל עוד 20 דקות.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *