20 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים

עוד מתכון שלא נעים לי לקרוא לו מתכון, כי הוא מהיר מידי קל מידי טעים מידי, אתם רק צריכים להתארגן על כמה מצרכים מיוחדים ויש לכם סיר מטורף בחצי שנה כולל הכל.
רוטב קארי אדום מוכן של בלו אלפנט (יש אותו בחנות שלי וגם במלא מעדניות) רוטב מוכן פשוטו כמשמעו, לא צריך להוסיף מחית קארי, כפיר ליים, ג׳ינג׳ר, למון גראס, סויה ועוד ועדו מרכיבים שצריך לקארי תאילנדי טוב . זה רוטב מוכן ומתובל מדויק, פשוט לשפוך לסיר ולחמם.
הוספתי לו רק נוזל קוקוס, קצת מלח, פלפל וסוכר, אבל אתם ממש לא חייבים.
הוספתי לסיר קארי גם אטריות טריות בוואקום (גם מוצר שאפשר למצוא אצלי בחנות ובכל הסופרים כמעט), וגיוזה עוף אלוהית!! שאותה יש בחנות שלי היא משהו מאוד מיוחד יותר טעים מכל גיוזה שאכלתי במסעדה תנסו, תבינו.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.במחבת עם מחבת שמן נטגן את קוביות חזה העוף משני הצדדים, נמליח ונפלפל מעט.
2.נוסיף את רוטב הקארי המוכן, נערבב טוב.נוסיף קרם קוקוס, סוכר, מלח, פלפל ונערבב טוב.
3.נוסיף חופן שעועית ירוקה טרייה או קפואה, אטריות טריות, וגיוזות.
4.נסגור עם מכסה ונבשל למשך 15 דקות, מידי פעם נערבב ככה שהגיזה תתבשל כולה ברוטב הקארי המתקתק.
5.נגיש ונתענג על כל ביס!
בתאבון!