25 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים
אני ממש אוהבת מנות שהן ביס קטן ומפוצץ טעמים ומרקמים.
הכנתי קערות סלנובה עם עוף פריך וקשיו ברוטב מתקתק ביס שמתפוצץ בפה.
מצרכים לעוף פריך:
מצרכים נוספים:
אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה קוביות קטנות של חזה עוף בסויה למשך עשר דקות ועד חצי שעה.
2.נעביר את קוביות חזה העוף לקערה עם קורנפלור ונצפה את כל הקוביות טוב טוב.
3.נסנן במסננת וניפטר מעודפי קורנפלור.
4.בווק עם מעט שמן נקפיץ את העוף עד השחמה קלה ונניח הצד.
5.בווק עם מעט שמן נקפיץ גזר, בצל סגול ושום לדקה.
6.נוסיף את הקשיו הקלוי, העוף הפריך, סויה, רוטב צ׳ילי מתוק, סויה מתוקה כהה, סוכר ונקפיץ עוד 2-3 דקות.
7.נסדר קערות חסה סלנובה בצלחת ונניח מעט מתערובת העוף המתוק בכל קערה .
8.נשדרג עם שבבי בצל מטוגן מעל ונגיש.
בתאבון!