15 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

שווארמה דג וואי איזה טעים זה אתם לא מבינים
זה גם לא ממש מתכון, רק הוראות הכנה זה פשוט מידי כדי לקרוא לזה מתכון. הסוד הוא תבלין השווארמה של פרג, זה פשוט תבלין מצויין שאני מוסיפה לכל סוגי הדגים, בשר, קציצות, ירקות ממש מתאים להכל! יש אותו בחנות שלי כמובן
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.לוקחים פילה דג לבן טרי אני לקחתי דניס, מתבלים בתבלין שווארמה של פרג בנדיבות (תבלין הכי טעים שטעמתי בפער מכל תבלין שווארמה שיש היום בשוק)
2.מפזרים קצת מלח מעל.
3.צורבים במחבת עם מעט שמן זית דקה שתיים מהצד של העור ואז עוד חצי דקה דקה מהצד של הפילה.
4.מפרקים את הדג לצ׳אנקים יפים.
5.מניחים על טורטיה ששמנו חצי דקה על מחבת חמה .
6.מוסיפים טחינה, מפזרים קצת עגבניות שרי פרוסות, פלפל חלפינו כבוש או טרי, כוסברה ומגישים
זה טעים ברמות!!
בתאבון!