ביתי, מתכונים

בולונז פתיתים

25 דקות הכנה | קל | כשר| 5-6 סועדים

הבנות שלי אוהבות בולונז ואוהבות פתיתים , אז החלטתי לחבר בין שני המעדנים האלו למנה אחת מנצחת.

מצרכים:

אופן ההכנה:


1.בווק עם שמן זית נקפיץ את הבצל, סלרי וגזר עד לריכוך.
2.נוסיף את הבשר הטחון ונטגן עד השחמה טובה של הבשר.
3.נוסיף רסק עגבניות ונערבב טוב טוב.
4.נוסיף פתיתים, מלח ופלפל ונערבב טוב טוב עד שכל הפתיתים נצבעים אדום.
5.נוסיף מים חמים, סוכר ונערבב טוב.
6.נבשל על אש קטנה 15 דקות עם מכסה ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *