ביתי, מתכונים, פסטות

בוסייטה ארטישוק ופרמזן

15 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים


בוסייטה ארטישוק לימון ופרמזן.


מנה מופלאה וטעימה בקטע לא רגיל.


רק תתארגנו על בוסייטה ורבעי ארטישוק מתובל בשמן של פונטי, את שניהם ניתן למצוא כאן בחנות שלי.

אבל לא חייב, אפשר כל פסטה אחרת שתרצו.

מצרכים:

אופן ההכנה:


1.בסיר עם עם רותחים וכף מלח, נבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן.
2.במחבת נרוקן את כל תכולת צנצנת הארטישוקים כולל השמן המתובל.
3.נוסיף שיני שום, מרווה וחמאה ונקפיץ דקה שתיים.
4.נוסיף 2 מצקות מי פסטה, מיץ מ1/2 לימון, מלח ופלפל.
5.נערבב דקה שתיים.
6.נוסיף את הפסטה המבושלת נערבב עוד שתי דקות.
7.נוסיף פרמזן נערבב שנייה ונגיש.


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *