10 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים

סיר שלקח לי 10 דקות הכנה ו20 דקות בישול.
סיר נורא נורא טעים ומאוד בריא ומזין! ליה עפה עליו!
שילבתי פה תערובת בורגול עם עדשים של פרג, הוא מגיע מתובל עם בצל מטוגן, יש אותו גם בגרסה של אורז גם נורא טעים.
אני משתמשת בתערובות לא מעט כי הן נורא טעימות ומאוד קלות ופשוטות להכנה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בסיר רחב ועמוק נטגן פרגיות בשמן זית, נתבל בכורכום, כמון, מלח, פלפל ותבלין קציצות.
2.נטגן את הפרגיות עד להשחמה קלה.נוסיף את הבורגול המתובל.
3.נפזר מעט מלח.נמזוג מים חמים.
4.נביא לרתיחה, נכסה, נבשל 20 דקות על אש קטנה ונגיש.
בתאבון!