אסייתי, מוקפצים, מתכונים

נודלס בקר ברוטב מפתיע

20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

אני מבקשת לא לשפוט אותי על זה… אבל שמתי ברוטב משהו שאף אחד לא שם במוקפצים. וזה עשה את כל המנה. וגם שיטה אחת מעולה לשמור על הבשר רך ועסיסי כמו במסעדה.

מצרכים:

  • 400 גרם נודלס טרי

    הוסף לסל
  • 600 גרם רצועות שייטל/סינטה

  • 4 כפות סויה

    הוסף לסל
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

  • 2 כפות גדושות קורנפלור

  • 1 פלפל אדום פרוס

  • 5 בצלים ירוקים חתוכים גס

  • 1 כפית גדושה שום כתוש

    הוסף לסל
  • שמן צמחי להקפצה

  • 1 כף שטוחה סוכר (לא חובה)

  • קורט מלח

    הוסף לסל

מצרכים לרוטב:

אופן ההכנה:

1.בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונניח בצד.

2.בקערה נערבב רצועות שייטל עם 4 כפות סויה, 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה וקורנפלור.

3.נשאיר בצד למשך 10 דקות. הפעולה הזאת מרככת את הבשר ושומרת עליו עסיסי במהלך ההקפצה.

4.בווק עם מעט שמן נקפיץ את רצועות השייטל למשך דקה שתיים ונוציא.

5.באותו הווק נוסיף עוד מעט שמן ונקפיץ את הגמבה, הבצל הירוק והשום עם מעט מלח למשך 20 שניות.

6.נוסיף את הנודלס הטרי ונקפיץ עוד כמה שניות.

7.נוסיף את השייטל הרוטב, הסוכר, נקפיץ דקה שתיים ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *