20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

אני מבקשת לא לשפוט אותי על זה… אבל שמתי ברוטב משהו שאף אחד לא שם במוקפצים. וזה עשה את כל המנה. וגם שיטה אחת מעולה לשמור על הבשר רך ועסיסי כמו במסעדה.
מצרכים:
מצרכים לרוטב:
אופן ההכנה:
1.בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונניח בצד.
2.בקערה נערבב רצועות שייטל עם 4 כפות סויה, 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה וקורנפלור.
3.נשאיר בצד למשך 10 דקות. הפעולה הזאת מרככת את הבשר ושומרת עליו עסיסי במהלך ההקפצה.
4.בווק עם מעט שמן נקפיץ את רצועות השייטל למשך דקה שתיים ונוציא.
5.באותו הווק נוסיף עוד מעט שמן ונקפיץ את הגמבה, הבצל הירוק והשום עם מעט מלח למשך 20 שניות.
6.נוסיף את הנודלס הטרי ונקפיץ עוד כמה שניות.
7.נוסיף את השייטל הרוטב, הסוכר, נקפיץ דקה שתיים ונגיש.
בתאבון!