אסייתי, מוקפצים, מתכונים, נודלס

נודלס הבית

20 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים


נודלס זה אחד הדברים שהכי קל לי להכין בבית, אני חותכת כמה ירקות, מבשלת איזה נודלס שיש בשלוף ומקפיצה עם איזה רוטב טוב.
נודלס הבית הוא לא הנודלס עצמו הוא השילוב של הרטבים שאני תמיד מחברת ויוצא מדויק. תרשמו לעצמכם את השילוב המנצח שלי: סויה, רוטב פטריות וסוכר 
זהו לא צריך יותר ויוצא לכם נודלס טעים ברמות מבטיחה.
למי שלא מכיר ולא יודע, רוטב פטריות הוא הגרסה הכשרה והצמחונית לרוטב צדפות שנמצא כמעט בכל מנה סינית.
יאלה קחו מתכון קליל מהיר וסופר טעים.

לגבי הנודלס, אתם יכולים להכין עם איזה נודלס שתרצו. אני השתמשתי כאן אטריות אורז יבשות, ואני כמובן ממליצה לנסות את אטריות האורז של המסעדות הן מגיעות קפואות ומפשירים אותן ומקפיצים אותן הן הופכות לחלקלקות ושקופות ואלו בדיוק האטריות שיש במסעדות ואי אפשר להבין כמה הן טעימות .

מצרכים:

  • חצי חבילה מקלוני אורז (125 גרם)

    הוסף לסל
  • 1 גזר חתוך לגפרורים בעזרת קולפן תאילנדי (יש בחנות שלי )

  • חופן כרוב סיני פרוס דק ( אפשר גם רגיל)

  • 1 שן שום כתושה

    הוסף לסל
  • 3 כפות רוטב פטריות

    הוסף לסל
  • 4 כפות סויה

    הוסף לסל
  • 2 כפות סוכר

  • 2 כפות שמן צמחי

אופן ההכנה:


1.בסיר נבשל מקלוני אורז לפי ההוראות על גבי האריזה , נשטוף במים קרים טוב טוב לעצירת הבישול ונסנן.
2.אפשר ואפילו רצוי להשרות את מקלוני האורז במים פושרים למשך שעתיים לפני ההקפצה במקום לבשל אותן (למי שיש זמן).
3.בווק עם 2 כפות שמן, נקפיץ שום, גזר, וכרוב למשך חצי דקה .
4.נוסיף את אטריות האורז, סויה, רוטב פטריות, סוכר, נקפיץ דקה שתיים ונגיש.


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *