אסייתי, מוקפצים, מתכונים, נודלס

נודלס עוף קלאסי

15 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

נודלס עוף קלאסי ֿ מתכון מנצח שלי .
כל יום רביעי בבוקר אני מקבלת סחורה טרייה מהמפעל שמייצר נודלסים לכל המסעדות בארץ. אותו נודלס שיש במסעדות, לא כמו לא בערך לא דומה, ממש אותו הנודלס של שהמסעדות מקבלות ניתן לקנות בארץ רק בחנות שלי. כל הפרטים על איך כמה מה מו ומי יש בהייליט אצלי באינסטגרם, או שתמיד אתם יכולים לדבר עם שירות הלקוחות של החנות במייל ובווטסאפ.
עכשיו בואו נעבור למתכון של נודלס עוף קלאסי, נודלס קל, טעים ולא מסובך.
אני הקפצתי מנה ל4 סועדים אבל ממליצה לכם להקפיץ כמויות קטנות יותר, ככה החום של הווק נשאר גבוה כל הזמן וההקפצה מוצלחת יותר.

מצרכים:

  • 300 גרם קוביות חזה עוף מושרות ב4 כפות כוס סויה ו2 כפות קורנפלור

    הוסף לסל
  • 1 חבילת נודלס ביצים מסעדות 200 גרם

    הוסף לסל
  • 1 בצל לבן פרוס

  • 1 כפית שום כתוש

    הוסף לסל
  • חופן פרחי ברוקולי

  • חופן פטריות שימאגי (אפשר כל סוג אחר שבא לכם)

  • 3 כפות סויה

    הוסף לסל
  • 1.5 כפות סויה מתוקה כהה

    הוסף לסל
  • 1 כף סוכר

  • 1.5 כפות רוטב פטריות צמחוני למוקפץ.

    הוסף לסל
  • שמן צמחי להקפצה.



אופן ההכנה:

1.בקערה נשרה את קוביות חזה העוף בסויה קורנפלור שעירבבנו טוב למשך 10 דקות.

2.בווק עם מעט שמן נקפיץ את העוף דקה שתיים, נוציא ונניח בצד.

3.באותו הווק אם לא נשאר שמן נוסיף מעט , נקפיץ את הבצל הברוקולי והשום הכתוש לדקה. ההפרדה בין העוף לירקות שומרת לי על הירקות פריכים ולא מושיים, וגם שומרת על העוף לא להתבשל מידי ולהפוך לסיבי וקשה.

4.נחזיר את העוף שהקפצנו קודם לכן, פטריות , נודלס ונקפיץ הקפצה אחת, שתיים.

5.נוסיף סויה, סויה מתוקה כהה, סוכר, רוטב פטריות, נקפיץ כמה דקות עד שכל הנודלס נצבע בסויה ונגיש.

בתאבון!ֿ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *