דגים נאים, מנות ראשונות, מתכונים

סביצ׳ה סלמון ומנגו

10 דקות הכנה | קל |. כשר | 2 סועדים

בשישי אני מבשלת לנשמה שלי, לכיף שלי ולמשפחה שלי, הכנתי הרבה דברים טעימים אתמול בינהם סביצ׳ה סלמון ומנגו, מתכון פשוט קל וטעים.
קחו מתכון קייצי וכייפי, אפשר להחליף את הסלמון בטונה או אינטיאס.
חשוב מאוד להשתמש בדג טרי וקר.
אפשר לקצוץ ולהכין הכל שעתיים לפני ההגשה רק בלי תיבול ולשמור במקרר בקופסא סגורה.

מצרכים:

  • 400 גרם פילה סלמון טרי וקר, חתוך לקוביות קטנות

  • חופן עירית קצוצה

  • 1/2 מנגו חתוך לקוביות קטנות

  • 1 פלפל צ׳ילי אדום קצוץ

  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק

  • חופן כוסברה קצוצה דק

  • 1 כף מיץ יוזו

    הוסף לסל
  • 4 כפות שמן זית איכותי

    הוסף לסל
  • קורט מלח ים אטלנטי

    הוסף לסל

אופן ההכנה :

לערבב הכל ולהגיש מיד .

בתאבון !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *