דגים נאים, מנות ראשונות, מתכונים

סביצ׳ה ספייסי סלמון

10 דקות | קל | כשר | 4 סועדים


כשאני פורסת דג לסשימי אני חותכת אותו לחצי לאורכו לפי קו השדרה של הדג.
את החלק הבשרני והיפה יותר אני פורסמת לפרוסות יפות של סשימי , ואת החלק הדק והפחות פוטוגני אני חותכת לסביצ׳ה או טרטר .
מה שאתם רואים פה זה סביצ׳ה, שזה בעצם קוביות קטנות או גדולות מה שבא לכם, טרטר לעומת זאת הוא קצוץ דק יותר וממש מגיע למרקם משחתי.
אני אוהבת לתבל את הסביצ׳ה שלי בספייסי מיונז, שהוא נורא פשוט להכנה, מדובר במיונז, סריראצ׳ה ומלח. אפשר כמובן לשדרג את הספייסי עם צ׳ילי מתוק, טוגראשי ושמן צ׳ילי אבל לא חובה.
את הסביצ׳ה הגשתי על פרוסות מלפפון כדי לאזן את הביס החריף.
יאלה קחו מתכון קליל לסביצ׳ה ספייסי סלמון.

מצרכים:

  • 300 גרם פילה סלמון, חתוך לקוביות קטנות

  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק דק

  • 1 פלפל צ׳ילי אדום קצוץ דק דק

  • 1 כף מיונז יפני (אפשר גם רגיל)

    הוסף לסל
  • 1 כפית טוגראשי (לא חובה, רק משדרג מאוד)

    הוסף לסל
  • 1 כפית רוטב צ׳ילי מתוק

    הוסף לסל
  • 1/2 כפית שמן צ׳ילי

    הוסף לסל
  • 1 מלפפון פרוס

  • שומשום שחור קלוי להגשה

    הוסף לסל

אופן ההכנה:


1.נערבב את כל המרכיבי הסביצ׳ה בקערה.

2.נניח את פרוסות המלפפון על צלחת.

3.נניח את הסביצ׳ה על פרוסות המלפפון.

4.נפזר מעל הכל שומשום שחור קלוי ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *