20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
מוקפץ של סינטה קריספית ברוטב אדום מתוק.
מצרכים:
מצרכים לרוטב:
מצרכים נוספים:
אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה רצועות סינטה בסויה, יין שאוסינג, אבקת סודה לשתייה ומלח למשך 10 דקות.
2.נצפה את רצועות הסינטה בקורנפלור, נטגן במחבת עם שמן חם למשך דקה ונניח בצד.
3.בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב מלבד הקורנפלור לאיחוד, נערבב את הקורנפלור עם מעט מים קרים נוסיף לרוטב ונערבב לאיחוד.
4.בווק עם מעט שמן נקפיץ בצל ופלפל 20 שניות. נוסיף שום כתוש ונקפיץ עוד 10 שניות.
5.נוסיף את הבצל הירוק ואת הסינטה נערבב, נוסיף את הרוטב, נקפיץ דקה שתיים ונגיש.
בתאבון!
היי, רוטב צדפות במקום רוטב פטריות יעבוד פה?
היי,
כן בטח, הרוטב פטריות הוא התחליף הכשר של רוטב הצדפות