אסייתי, מוקפצים, מתכונים

סינטה קייפ מלאיי קארי

20 דקות הכנה | קל | כשר |2 סועדים


היום הייתי עסוקה כל היום בסידור הבית לא היה לי זמן להשקיע בבישול וכשאין לי זמן להשקיע אני מרימה מוקפץ כי זה הכי צ׳יק צ׳ק. כמה קיצוצים, הקפצה, רוטב ולהגיש, אבל אתם יודעים מה יותר צ׳יק צ׳ק ? להוסיף רוטב מוכן אבל אחד כזה מעולה כמו שאני השתמשתי פה, של אינה פארמנס, הפעם ניסיתי את הקייפ מלאיי קארי שלה , רוטב משוגע ומיוחד שלהגיע לטעם שלו בטח צריך מלא מרכיבים ותבלינים למי יש אותם או את הזמן להכין כזה רוטב.
בקיצור הפעם זה מתכון קל רק צריך להתארגן על הרוטב הזה כמובן שיש בחנות שלי. ואם אין תנסו רוטב אחר של אינה פארמנס הכל ילך .
בתאבון!

מצרכים:

אופן ההכנה:


1.בקערה נשרה פרוסות שייטל במירין, סויה, אבקת סודה לשתייה ומלח למשך 10 דקות .
2.נוסיף את הקורנפלור, נערבב טוב.
3.בווק עם מעט שמן נקפיץ את פרוסות השייטל לסגירה, ונניח בצד.
4.באותו הווק נוסיף עוד כף שמן ונקפיץ בצל לבן ושום כתוש למשך 10 שניות. נוסיף את הבצל הירוק, השייטל ונקפיץ כמה שניות נוספות.
5.נוסיף את הרוטב קארי המוכן + כף סוכר, נקפיץ דקה שתיים ונגיש,
רצוי על אורז עננים.

בתאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *