אסייתי, מנות ראשונות, מתכונים, סלטים

סלט אצות וטונה בפונזו מיסו

15 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

סלט בסגנון יפני, את הירקות חותכים בעזרת הקולפן התאילנדי (יש בחנות שלי), את הטונה המשומרת אפשר להחליף בטרייה ואת הרוטב אפשר להכין מראש ולשמור במקרר בצנצנת סגורה ואטומה עד 4 ימים.

מצרכים:

מצרכים לרוטב פונזו מיסו:

אופן ההכנה:

1.נחתוך את כל הירקות בצורה שאוהבים.

2.נסדר הכל בצלחת.

3.בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב לרוטב אחיד .

4.נמזוג בנדיבות על הסלט ונתענג .

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *