10 דקות הכנה | קל | כשר | 5-6 כוסות
איך אני אוהבת סנגרייה אדומה חמה, זה משקה כזה מנחם וטעים, יש לי מתכון שאני מכינה אותו שנים והוא פשוט הכי מוצלח מכולם, עכשיו בחורף זה המשקה המושלם, ובאירוחים הוא בכלל פצצה אפשר להכין קנקן גדול מראש ולפנק את האורחים במינימום מאמץ. יש נטייה לחשוב שבסנגרייה חבל להשקיע ביין טוב, אני דווקא חושבת שיין טוב זה כל הקטע. לא צריך ללכת על הכי יקר ומיושן אבל בהחלט אפשר ללכת על יין טוב ואיכותי שהייתם שותים ככה בלי לתבל. אני השתמשתי ביין אדום מיקב אנדרדוג שנמכר אצלי בחנות, יקב ששייך לדרור המקסים שמ7.10 נמצא במילואים ויש לו יין מדהים. שווה לכם לנסות.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.נשים בסיר את כל מרכיבי הסנגרייה.
2.נחמם על להבה בינונית עד להמסת הסוכר. כשהנוזל יגיע לסף רתיחה (חשוב לא להגיע לרתיחה של ממש) נכבה, ונגיש חם.
לרוויה
אם אני רוצה 2 בקבוקי יין אז מכפילים את הכמויות לפי המתכון?
בדיוק