10 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

לא מזמן נכנס לחנות שלי מוצר חדש שאני זוממת עליו הרבה זמן .
רוטב צ׳ילי מתוק סריראצ׳ה, רוטב מתוק פיקנטי, הוא טעים ככה כמו קטשופ לצד חזה עוף או שניצל, והוא גם פצצה במוקפצים.
אז הקפצתי קוביות חזה עוף בצ׳ילי מתוק סריראצ׳ה וזה יצא ממש ממש טעים, אפשר לשלב אותו על אורז, או בטורטיה או בסלט מגניב. מה שבא לכם .
זה מתכון מאוד מאוד קל ולוקח להכין אותו מקסימום 10 דקות.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה את קוביות חזה העוף באבקת סודה לשתייה וסויה למשך 10 דקות .
2.בווק חם עם מעט שמן נקפיץ את קוביות העוף עד השחמה יפה מכל הצדדים.
3.נוסיף את רוטב צ׳ילי סריראצ׳ה נקפיץ עוד דקה שתיים ונגיש.
בתאבון!