15 דקות הכנה | קל | לא כשר | 6 סועדים

קשה לי לקרוא לזה מתכון, כי בתכלס כל שעשיתי זה לצרוב עוף ולאחד אותו עם רוטב פאננג מוכן של בלו אלפנט, הוא טעים בצורה בלתי רגילה, מדובר ברוטב מוכן מתובל מדהים, קצת חריף עם טעמים תאילנדים אמיתיים. ניתן לרכוש אצלי בחנות כמובן.
מתכון לעצלנים ולמי שקצר בזמן.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.נצפה את פילה העוף בקורנפלור טוב מכל הצדדים.
2.במחבת רחבה ועמוקה עם מעט שמן נצרוב את פילה העוף משני הצדדים עד הזהבה יפה, נוציא ונניח בצד.
3.באותה מחבת נוסיף את רוטב הפאננג המוכן, קרם קוקוס, שעועית ירוקה ונבשל במשך 10 דקות.
4.נוסיף את פילה העוף לקארי פאננג ונבשל עוד 10 דקות.
מומלץ להגיד לצד אורז יסמין טובץ
בתאבון!