20 דקות הכנה הכנה | קל | כשר | 4-5 סועדים
היום לארוחת הצהריים הקפצתי לבנות נגיסי עוף פריך ברוטב טריאקי מתקתק כמו שכל ילד אוהב. אני הוספתי פטריות ובצל כי זה מה שהיה לי, אתם יכולים לשלב איזה ירק שהילד שלכם אוהב.
קחו מתכון קל וטעים
מצרכים לעוף הפריך:
מצרכים נוספים:
אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה עוף בסויה, אבקת סודה לשתייה (עוזרת בריכוך הבשר ושמירה על עסיסיותו), מלח וקורנפלור למשך 10 דקות.
2.במחבת עם מעט שמן נצרוב את העוף משני הצדדים ונניח בצד.
3.בווק עם מעט שמן נקפיץ בצל לבן פרוס חצי דקה.
4.נוסיף שן שום כתושה, פטריות, בצל ירוק, ואת העוף הפריך.
5.נקפיץ שניה ונוסיף את הסויה, סויה מתוקה כהה, וטריאקי, נקפיץ שניה נוספת. נוסיף מלח, סוכר, נקפיץ עוד דקה שתייים ונגיש.
רצוי על אורז עננים.
בתאבון!