30 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים

הפלוב של אמא שלי , הוא הפלוב הטעים בעולם. צריך רק לדייק במתכון ויצא לכם בול.
אופן ההכנה:
1.בסיר עם שמן נטגן את הפרגיות טוב טוב עד השחמה יפה, נמליח ונפלפל כמובן.
2.נוסיף את הבצל ונמשיך לטגן עד שהכל מוזהב וחצי מקורמל.
3.נפזר שכבה של גזר, נמליח, נפלפל ונוסיף זרעי כמון .
4.נשטוף ונסנן טוב את האורז, נניח את האורז בשכבה יפה על הגזר.
5.נמליח, נפלפל ונפזר עוד מעט זרעי כמון.
6.נמזוג מים חמים, נניח באמצע ראש שום שלם .
7.לאחר רתיחה נוריד לאש קטנה ונבשל למשך 25 דקות עם מכסה .
8.נגיש לקערה גדולה ומפנקת ככה שכל האורז מתערבב עם הבצל, הפרגיות והגזר.
בתאבון!