מתכונים, פסטות

פסטה גרמינייה ברוטב פסטו פרמזן

15 דקות הכנה | קל | לא כשר | 5 סועדים

אם לא ניסיתם את הפסטה גרמיניה שלי אתם חייבים, מדובר בפסטה ממפעל מורלי באיטליה, פסטה שעשויה מנבט החיטה ולכן הטעם והמרקם שלה יוצאי דופן . לגרמינייה הוספתי פסטו פרמזן של ברילה מוצר מדהים וטעים ברמות, הוא ללא תעודת כשרות לצערי ונמכר רק במעדניות בוטיק וכמובן שגם אצלי בחנוץ אתם חייבים לנסות מדובר בממרח מצויין!

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה גרמינייה

    הוסף לסל
  • 1 צנצנת ממרח פסטו פרמזן של ברילה (190 גרם)

    הוסף לסל
  • 4 כפות שמן זית איכותי

    הוסף לסל
  • 50 גרם חמאה

  • 3 שיני שום כתושות

  • 250 מ״ל שמנת מתוקה

  • קורט מלח

    הוסף לסל
  • קורט פלפל שחור

  • 2 מצקות מי פסטה

אופן ההכנה:


1.נבשל את הפסטה במים עם מלח לפי הוראות יצרן
2.במחבת רחבה ועמוקה נמיס חמאה בשמן זית, נוסיף שיני שום נערבב שניה.
3.נוסיף תכולה של צנצת פסטו פרמזן ונערבב טוב.
4.נוסיף 2 מצקות מי פסטה, 250 מ״ל שמנת מתוקה, מלח, פלפל ונערבב טוב.
5.נוסיף את הפסטה המבושלת, נערבב ברוטב למשך 3-4 דקות.
6.נגיש ונתענג.


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *