ביתי, מתכונים, פסטות

פסטה סלמון בחמאת לימון

30 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

פסטה סלמון בחמאת לימון 
פסטה פשוטה להכנה עם חומרי גלם הכי טובים, ממש כמו במסעדה טובה באיטליה.

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה טרוטולה (מהחנות שלי)

    הוסף לסל
  • 500 גרם פילה סלמון טרי ללא עור

  • 1 צנצנת עגבניות שרי של ביו אורטו (מהחנות שלי) אפשר גם רגילות (15-20).

    הוסף לסל
  • 2 שיני שום פרוסות

  • 3 מצקות מי פסטה

  • גרידת לימון מלימון אחד

  • מיץ לימון מחצי לימון (2-3 כפות)

    הוסף לסל
  • 50 גרם חמאה

    הוסף לסל
  • 3 כפות שמן זית

    הוסף לסל
  • מלח לפי טעם

    הוסף לסל
  • קורט פלפל שחור

    הוסף לסל

אופן ההכנה:


1.נבשל פסטה במים רותחים לפי הוראות יצרן על גבי האריזה .
2.במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית נצרוב את הסלמון משני הצדדים ככה שהוא כמעט עשוי.
3.נוציא את הסלמון מהמחבת.
4.באותה המחבת בה צרבנו את הסלמון נוסיף חמאה ו2 שיני שום פרוסות.
5.נוסיף 3 מצקות פסטה, 1 צנצנת עגבניות שרי משומרות, מלח, פלפל ונערבב טוב.
6.נחזיר את הסלמון למחבת עם הרוטב ונפרק בעדינות לחתיכות די גדולות. נוסיף גרידת לימון ומיץ לימון נערבב טוב.
7.נוסיף את הפסטה המבושלת לסיר נערבב הכל יחד ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *