מתכונים, פסטות

פסטה צ׳יריוס פסטו ובוראטה

20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים


לפסטה צ׳יריוס, באמת קוראים אנאלי במקור שזה אומר טבעות באיטלקית, אני החלטתי לקרוא לה צ׳ירמוס גם נשמע יותר טוב וגם נראה בול כמו צ׳ירמוס. הכנתי את הפסטה ברוטב של פסטו בייתי, פשוט עם מלא מלא בזיליקום טרי, שום, פרמזן, שמן זית וחמאה, מתכון קל וטעים.

מצרכים:

אופן ההכנה:

1.בסיר עם מים רותחים ומלח נבשל פסטה לפי הוראות יצרן

2.במעבד מזון נטחן למרקם חלק: חופן נדיב בזיליקום, 6 כפות שמן זית, 50 גרם פרמזן מגורד, 1 כפית מלח.

3.במחבת רחבה ועמוקה נחמם 2 כפות שמן זית, חמאה וכפית שום כתוש.

4.נוסיף את כל הפסטו שיצא (בערך 8 כפות נדיבות).

5.נוסיף מי פסטה נחמם מעט.

6.נוסיף את הפסטה המבושלת, נבשל עוד כמה דקות ברוטב עד שהפסטה נצבעת בצבע ירוק יפייפה.

7.נגיש לצלחת, נקרע בוראט מעל ונתענג על כל ביס. 

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *