30 דקות הכנה | בינוני | כשר | 4 סועדים
דגים בחמאת עגבניות מתכון שהוא השראה מעמיחי בר המוכשר, אכלתי אצלו דגים שלמים והוא שם מלא מלא חמאה וואלה לא ידעתי שהשילוב של חמאה עם דג הוא כזה שילוב מעולה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.במחבת או מגש נזלף שמן זית ונפזר קוביות חמאה (100 גרם)
2.נוסיף עגבניות שרי, פלפלים ירוקים חריפים, שיני שום, עגבניות מגי,תימין, מרווה, מלח ופלפל.
3.נבשל על אש בינונית עד שהעגבניות מתרככות ומוציאות מיץ נפלא.
4.בקערה נערבב את הדג הקצוץ יחד עם הכוסברה והמלח וניצור קציצות יפות ואיחידוצ בגודלן.
5.נניח את הקציצות על העגבניות, נפזר עוד 100 גרם קוביות חמאת לורפאק ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 12 דקות.
6.נגיש ונתענג.
בתאבון!