אסייתי, מנות ראשונות, מתכונים

שיפודי סלמון בגלייז בוטנים

20 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים

מצרכים:

מצרכים לגלייז בוטנים:

אופן ההכנה:


1.נשפד את קוביות הסלמון ונניח על תבנית עם נייר אפייה.
2.נזלף מעט שמן, נמליח ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל8 דקות.
3.בקערה נטרוף את כל מרכיבי הרוטב לרוטב חלק ואחיד.
4.נוציא את שיפודי הסלמון מהתנור.
5.נזלף על השיפודים רוטב בוטנים בנדיבות ונכניס לתנור לעוד 5 דקות.
6.נוציא מהתנור נפזר מעל שיפודי הסלמון עירית ונגיש.

בתאבון!

4 thoughts on “שיפודי סלמון בגלייז בוטנים

  1. אורי הגיב:

    נשמע מעולה! על איזה תוכנית התנור כשמכניסים את הסלמון?

    1. Elita Ofek הגיב:

      שני פסים למעלה ולמטה

  2. ימית הגיב:

    היי, אפשר להחליף את הסלמון בטופו? אם כן, מה שיטת ההכנה? תודה רבה! (:

    1. שרי שמואלי הגיב:

      היי, אפשרי
      באותה השיטה של הסלמון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *