ביתי, מנות ראשונות, מתכונים

תפוחי אדמה ונקניקיות במחבת

25 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

תפוחי אדמה מטוגנים ונקניקיות , זה מה שאמא שלי הייתה מכינה לי שהייתי קטנה, זה סיר פשוט של אמא פשוטה רצתה שיהיה לנו טעם ולה מהיר להכנה אחרי יום קשה של עבודה .
נשבעת שזה אחד הדברים שאני הכי אהבתי לאכול, למה יש ילד שלא אוהב נקניקיות? לא מכירה , לאמא שלי לא היה תקציב גדול לנקניקיות ברמה, אני היום השקעתי ושידרתי את הסיר שלה עם נקניקיות של טירת צבי מסדרת דליקטיב שזאת סדרת הפרימיום שלהם.
לסיר הזה לא צריך הרבה , רק תפוחי אדמה, בצל, נקניקיות, ותבלינים איזה שרוצים, אמא שלי תיבלה רק במלח ופלפל אני הוספתי גם תיבול לתפוחי אדמה אבל לא חובה . 
המתכון כתוב לכם כאן למטה חברים , זה מתכון קל מנחם, פשוט, ופשוט טעים.

מצרכים:

  • 1 חבילת נקניקיות בראטוורסט

  • 10 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

  • 1 בצל לבן גדול פרוס

  • קורט מלח

    הוסף לסל
  • קורט פלפל שחור

    הוסף לסל
  • 3-4 כפות שמן לטיגון

    הוסף לסל
  • קורט תבלין תיבול לתפוח אדמה (לא חובה)

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

1.בסיר עם מעט שמן נטגן את קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה יפה.

2.נוסיף את הבצל ונמשיך לטגן עוד דקה.

3.נוסיף את הנקניקיות, נתבל במלח, פלפל ותיבול תפוחי אדמה ונמשיך לטגן עוד שתי דקות.

4.נגיש ונתענג. 

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *