20 דקות הכנה | 3 שעות בישול | קל | כשר | 6 סועדים
כאן יש סיר טעים! טעים מאוד מאוד! של אונטרייב (צלעות) ותפוחי אדמה שמתבשל 3 שעות בתנור, הבשר רך ומתפרק, התפוחי אדמה כמו של חמין. אין מה להוסיף, זה פשוט טעים בטירוף
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בסיר רחב ועמוק עם שמן זית נטגן את קוביות האונטרייב לסגירה משני הצדדים, נמליח, נפלפל מעט ונניח בצד.
2.באותו הסיר נטגן 4 בצלים לבנים פרוסים, נוסיף תבלינים ונפתח בשמן.
3.נוסיף סלרי קצוץ ונטגן עוד דקה שתיים.
4.נוסיף את החומוסים, נערבב.
5.נחזיר את הבשר ונסדר את תפוחי האדמה בתפזורת .
6.נוסיף ציר עוף מרוכז מעל הכל.
7.נמזוג 1 ליטר מים או עד כיסוי הבשר.
8.נביא לרתיחה , נכסה במכסה ונכניס לתנור על 180 מעלות למשך 3 שעות .
9.לאחר שעה וחצי, נפתח ונראה אם הסיר זקוק לעוד נוזלים במידה וכן נוסיף את ה200 מ״ל מים הנוספים.
10.מומלץ להגיש על אורז עננים.
בתאבון!