10 דקות | קל | כשר | 4 סועדים
כשאני פורסת דג לסשימי אני חותכת אותו לחצי לאורכו לפי קו השדרה של הדג.
את החלק הבשרני והיפה יותר אני פורסמת לפרוסות יפות של סשימי , ואת החלק הדק והפחות פוטוגני אני חותכת לסביצ׳ה או טרטר .
מה שאתם רואים פה זה סביצ׳ה, שזה בעצם קוביות קטנות או גדולות מה שבא לכם, טרטר לעומת זאת הוא קצוץ דק יותר וממש מגיע למרקם משחתי.
אני אוהבת לתבל את הסביצ׳ה שלי בספייסי מיונז, שהוא נורא פשוט להכנה, מדובר במיונז, סריראצ׳ה ומלח. אפשר כמובן לשדרג את הספייסי עם צ׳ילי מתוק, טוגראשי ושמן צ׳ילי אבל לא חובה.
את הסביצ׳ה הגשתי על פרוסות מלפפון כדי לאזן את הביס החריף.
יאלה קחו מתכון קליל לסביצ׳ה ספייסי סלמון.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.נערבב את כל המרכיבי הסביצ׳ה בקערה.
2.נניח את פרוסות המלפפון על צלחת.
3.נניח את הסביצ׳ה על פרוסות המלפפון.
4.נפזר מעל הכל שומשום שחור קלוי ונגיש.
בתאבון!