20 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים
שחזרתי בבית את הסלט עוף ומלפפונים בדיוק כמו בג׳טרף. והוא טעים בטירוף 1
מצרכים:
מצרכים לרוטב:
אופן ההכנה:
1.נבשל חזה עוף במים רותחים עם מלח למשך 10-15 דקות ונניח בצד לצינון.
2.נפרוס מלפפונים לסהרונים: נחצה את המלפפונים לאורכם, בעזרת כפית נוציא את הזרעים ממרכז המלפפון, נהפוך כך שהקליפה כלפיי מעלה ונפרוס לסהרונים דקים..
3.נפרוס פלפל צ׳ילי אדום.
4.נקרע את העוף לשערות בעזרת הידיים.
5.נוסיף חופן עלי כוסברה.
6.בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב.
7.נמזוג לסלט בנדיבות, נוסיף שומשום שחור קלוי.
8.נערבב ונגיש.
בתאבון!
נראה מעולה. האם חצי קילו עוף לא משתלט על 4 מלפפונים?
זה יוצא בול