אסייתי, מתכונים

מרק מיסו כשר

10 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

יש לי מתכון למרק מיסו כשר, ולמה אני מתלהבת מזה?! כי לרוב מרק מיסו לא כשר כי יש בו אבקת דאשינומוטו (אבקת יסוד במטבח היפני) מוצר שהוא לא כשר וקשה להגיע לטעם המדוייק בלעדיו.
ולי יצא מרק מיסו נדיר! וטעים ממש! בלעדי הדאשינומוטו, אז קחו מתכון ממש ממש קל שלוקח 10 דקות הכנה רק תתארגנו על מצרכים.

מצרכים:

אופן ההכנה:


1.נשרה את אצות הוואקמה בקערה עם מים קרים למשך 10 דקות עד שהן נפתחות.
2.נחמם בסיר בינוני את הסאקה והמירין על להבה נמוכה עד לסף רתיחה.
3.נוסיף לסיר את רוטב הסויה, המים והמיסו ונערבב היטב עד שהמיסו נטמע במרק.
4.נסחט את האצות ממי ההשריה ונוסיף למרק.
5.נוסיף למרק את פטריות השיטאקה (רצוי לפרוס אותן), את פטריות השימאגי ואת קוביות הטופו.
6.נבשל 15 דקות למיצוי הטעמים, נחלק לקעריות ונגיש חם.
בתאבון!

3 thoughts on “מרק מיסו כשר

  1. וילי הגיב:

    וואוווו!!!! עכשיו אקנה ממך מצרכים וברגע שגיעו מכינה את המרק!!!!

  2. אורטל הגיב:

    היי,אין סאקה באתר
    אפשר להכין בלי?

    1. שרי שמואלי הגיב:

      היי,
      קיים סאקה חלופי, יש את האופציה להוסיף אותו לסל דרך המתכון (:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *