25 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים
פאד פט, זאת המנה הכי טעימה במסעדת נאם, אני וקובי אדרי החלטנו לשחזר אותה.
שידרגנו אותה עם דג ישראלי טרי, הפעם הלכנו על אמנון, הוא מתאים פה בול כי הוא בשרני ויש לו טעם עדין שמאוד מאוד מחמיא למנה. אבל אתם יכולים להשתמש בכל דג לבן בשרני שתרצו.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.נצפה את קוביות האמנון בקורנפלור, ננער משאריות, נטגן בשמן חם ועמוק עד הזהבה קלה ונניח בצד (רצוי על רשת כדי לשמור על הפריכות).
2.במחבת רחבה ועמוקה עם 2 כפות שמן, נטגן את הג׳ינג׳ר, השום, עלי כפיר ליים ולמון גראס למשך דקה כדי לקבל מהם את הארומה של תאילנד.
3.נוסיף 2 כפות גדושות מחית קארי אדומה ונפתח חצי דקה בשמן.
4.נוסיף קרם קוקוס ונערבב טוב עד שהרוטב נצבע אדום בוהק.
5.נוסיף סויה, רוטב דגים וסוכר דקלים, נערבב טוב ונבשל 5 דקות.
6.נוסיף את השעועית הירוקה, נניח ברוטב את האמנון המטוגן ונערבב בעדינות כדי לא לשבור את הדג.
7.נוסיף עלי בזיליקום מעל הכל ונגיש.
רצוי לצד אורז עננים.
בתאבון!
הלוואי והיה מתחת לכל מתכון את כל המצרכים הרלוונטיים מהחנות שלך מן סל קנייה מרוכז לפד תאי סל קניה מרוכז לברטר צ׳יקן וכן הלאה… היה חוסך לי 😉
יש לך את כל המצרכים להוספה מידיית לסל ישירות מתוך רשימת המצרכים במתכון
אשמח לדעת מזה ביוק ״פרוסת גינגר טרי״? מה הגודל? או כמה גינגר בערך בגרמים סהכ?
8 פרוסות בגודל מטבע של חצי שקל