20 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים
מצרכים:
מצרכים לגלייז בוטנים:
אופן ההכנה:
1.נשפד את קוביות הסלמון ונניח על תבנית עם נייר אפייה.
2.נזלף מעט שמן, נמליח ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל8 דקות.
3.בקערה נטרוף את כל מרכיבי הרוטב לרוטב חלק ואחיד.
4.נוציא את שיפודי הסלמון מהתנור.
5.נזלף על השיפודים רוטב בוטנים בנדיבות ונכניס לתנור לעוד 5 דקות.
6.נוציא מהתנור נפזר מעל שיפודי הסלמון עירית ונגיש.
בתאבון!
נשמע מעולה! על איזה תוכנית התנור כשמכניסים את הסלמון?
שני פסים למעלה ולמטה
היי, אפשר להחליף את הסלמון בטופו? אם כן, מה שיטת ההכנה? תודה רבה! (:
היי, אפשרי
באותה השיטה של הסלמון