ביתי, מתכונים

מרק מינסטרונה

25 דקות הכנה | קל | כשר | 6-8 אנשים

מתכון למרק מינסטרונה פשוט, קל וטעים.

מצרכים:

  • 1 בצל לבן, קצוץ

  • 2 שיני שום, פרוסות

  • 2 גזרים, חתוכים לקוביות קטנות

  • 2 קישואים, חתוכים לקוביות קטנות

  • 1.5 כוסות שעועית לבנה מבושלת (קפואה)

  • 5 גבעולי סלרי, קצוצים

  • 2 תפוחי אדמה קטנים, חתוכים לקוביות קטנות

  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות

    הוסף לסל
  • 1 ליטר מים

  • 2 כפיות מלח

    הוסף לסל
  • קורט פלפל שחור טחון

    הוסף לסל
  • 350-400 גרם עגבניות חתוכות דק (שימורים) או 2 עגבניות טריות קצוצות

    הוסף לסל
  • 1 שקית ציר ירקות/ עוף/בקר מרוכז או 1 כף אבקת מרק עוף

    הוסף לסל
  • 4 כפות שמן זית

    הוסף לסל
  • פסטה גומיטיני מבושלת

    הוסף לסל

אופן ההכנה:


1.בסיר עם שמן זית נטגן בצל גזר וסלרי עד רכות.
2.נוסיף את תפוחי האדמה, הקישואים, השום ונטגן עוד דקה שתיים.
3.נוסיף שעועית, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות ונערבב טוב.
4.נוסיף מים, מלח, פלפל, ציר ירקות ונביא לרתיחה.
5.נוריד לאש קטנה ונבשל עם מכסה עוד 40 דקות.
6.בסיר נפרד נבשל פסטה לפי הוראות יצרן נשטוף במים קרים לעצירת הבישול ונסנן.
7.נמזוג לקערה מהמרק, נוסיף קצת פסטה, נערבב ונגיש.
בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *