אסייתי, מוקפצים, מתכונים

עוף פריך ברוטב מתוק ודביק

20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

נגיסי עוף פריכים ברוטב מתוק ודביק כמו שאני הכי אוהבת.

מצרכים:

  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות

  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה

  • 2 כפות רוטב סויה

    הוסף לסל
  • 1/2 כוס קורנפלור

  • 1 ביצה

  • שמן לטיגון

מצרכים לרוטב מתוק דביק:

אופן ההכנה:


1.בקערה נשרה את קוביות חזה העוף באבקת סודה לשתייה, קורנפלור, ביצה, וסויה למשך 10 דקות.
2.בקערה נפרדת נערבב את כל מרכיבי הרוטב לרוטב חלק ואחיד.
3.במחבת עם שמן עמוק וחם נטגן את קוביות העוף עד השחמה יפה, נוציא ונניח בצד.
4.בווק נחמם את הרוטב חצי דקה ואז נוסיף את קוביות העוף הפריך.
5.נקפיץ דקה שתיים ונגיש.
6.מומלץ לצד אורז עננים.
בתאבון!

2 thoughts on “עוף פריך ברוטב מתוק ודביק

  1. מיכל הגיב:

    אם אני משאירה ללילה במקרר את התערובת שבקערה זה יכול להרס או להיות לזה טעם לואי?

    1. Elita Ofek הגיב:

      אם את מתכוונת למרכיבי הרוטב אז כן אין בעיה בכלל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *