20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
מוקפץ קליל וטעים שילדים ממש אוהבים. אפשר לשלב איזה ירק שרוצים, ואפשר להחליף את העוף בבקר או טופו .
מצרכים לעוף פריך:
מצרכים נוספים:
ֿ
אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה עוף בסויה, אבקת סודה לשתייה (עוזרת בריכוך הבשר ושמירה על עסיסיותו), מלח וקורנפלור למשך 10 דקות.
2.במחבת עם מעט שמן נצרוב את העוף משני הצדדים ונניח בצד.
3.בווק עם מעט שמן נקפיץ בצל לבן פרוס חצי דקה.
4.נוסיף שן שום כתושה, פטריות, בצל ירוק, ואת העוף הפריך.
5.נקפיץ שניה ונוסיף את הסויה, סויה מתוקה כהה, וטריאקי, נקפיץ שניה נוספת. נוסיף מלח, סוכר, נקפיץ עוד דקה שתייים ונגיש.
6.רצוי על אורז עננים.
בתאבון!
תבשיל עשיר בטעם. אהבתי.
בתאבון!