15 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
סלט אוליבייה של סבתא סבטה
לטעמי הסלט הטעים בעולם.
בפסח הוא קבוע בשולחן החג, אבל אני לא בהכרח מחכה לחג כדי להכין ולאכול אותו, הוא סלט ממש קל להכנה ככה שאפשר להכין מתי שבא וכמה שבא.
קצת שיניתי את המתכון שלה, לא קילפתי את תפוחי האדמה, מה שהיא כן עושה, לא הוספתי ביצה והיא תמיד מוסיפה, שידרגתי עם חצי כפית חרדל, מה שהיא לא עושה, הוספתי קוביות פסטרמה של פעם במקום הנקניק הרוסי שהיא תמיד מוסיפה.
אבל מה שכן היא אישרה את הסלט ואמרה שהוא טעים מאוד מאוד וזה הכי חשוב.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.נכניס את תפוחי האדמה והגזר לשקית קוקי, נקשור, נעשה חור קטן בשקית ונכניס למיקרו ל13 דקות. (אפשר גם לבשל 2.בסיר עם מים חמים עד שהם מתרככים).
3.בקערה נערבב את כל מרכיבי הסלט ונגיש, רצוי קר.
בתאבון!