25 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים
סלט בודה בריאות של הצפרה זה הסלט הטעים ביקום! הכנתי כמה וכמה גירסאות שלו אבל הפעם יצא לי הכי מדוייק!! חובה חובה להכין!
מצרכים:
מצרכים לויניגרט תפוחים
אופן ההכנה:
1.בסיר קטן נחמם מיץ תפוחים, סוכר, דבש, ומיץ תפוחים.
2.נרתיח במשך 15 דקות עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
3.נוריד מהאש ונעביר לקערה לצינון.
4.כשהרוטב התקרר נוסיף, שמן זית, שמן שומשום, מיונז, חרדל, שן שום כתושה, סויה ונטרוף לרוטב אחיד וחלק.
5.נחתוך את כל הירקות לגפרורים דקים, נקצוץ גס את כל העלים.
6.נמזוג את הרוטב בנדיבות, נפזר בוטנים, נערבב ונגיש!
בתאבון!
היי האם אפשרי להכין ולמור במקרר את הרוטב ליום-יומיים?
כן בטח