15 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
בתחילת ההריון שלי עם ליה הייתה לי תקופה שכל מה שרציתי לאכול כל יום כל היום זה סלטים עם רטבים משוגעים/מעניינים/ אחרים, אז הייתי מכינה לעצמי כל יום סלט כזה והייתה לנו פה חגיגת סלטים נפלאה.
הבוקר קמתי עם חשק לסלט כזה עם רוטב מעניין, ולא אני לא בהריון סתם חשק, סלט עם רוטב ויניגרט ירוק מתקתק, הולך עם כל סלט שתרצו להכין.
מצרכים:
מצרכים לרוטב ירוק מתוק:
אופן ההכנה:
1.בתבנית עם נייר אפייה, נניח קוביות בטטה, נזלף שמן זית, מלח ופלפל שחור ונכניס לתנור על 180 מעלות למשך 15 דקות.
2.במעבד מזון/ נינג׳ה/ מוט בלנדר נטחן את כל מרכיבי הרוטב עד קבלת רוטב חלק ואחיד .
3.בקערה נניח את כל מרכיבי הסלט, נמזוג את הרוטב בנדיבות ונגיש!
בתאבון!
מה אפשר במקום בלסמי לבן ?
אפשר להחליף בלימון או לוותר