ביתי, מתכונים

עוף באריסה

20 דקות הכנה | קל | כשר| 4 סועדים

סיר מוצלח של עוף רך רך שמתפרק מהעצם ברוטב אדום עם תפוחי אדמה, מעט פיקנטי, אבל אם ליה אכלה בטח לכם לא יזיז הפיקנטיות.
יאלה 20 דקות הכנה, שעה וחצי בתנור ויש לכם סיר מופלא

מצרכים:

אופן ההכנה :

1.במחבת רחבה ועמוקה עם מעט שמן, נטגן את הבצל עד שקיפות .
2.נוסיף, שום כתוש, פפריקה מתוקה, כמון, מלח, פלפל ונפתח את התבלינים בשמן.
3.נוסיף אריסה ונערבב שניה.
4.נניח את העוף .
5.נפזר את תפוחי האדמה מעל.
6.נוסיף ציר ירקות מרוכז מעל הכל.
7.בכלי, נערבב את הרסק עגבניות המרוכז ב1‪.‬2 ליטר מים חמים .
8.נוסיף את המים עם הרסק לתבשיל.
9.נוסיף את הסוכר ונערבב.
10.נביא לרתיחה, נוריד מהאש ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך שעה וחצי .
11.נוציא את המכסה ונבשל עוד רבע שעה להשחמה יפה מלמעלה.


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *