25 דקות הכנה | קל | כשר | 5 סועדים
פסטה ברוטב וודקה כמו במסעדות.
פעם ראשונה שטעמתי פסטה ברוטב וודקה הייתה בניורק לפני 14 שנים במסעדת ברפיטי, הייתי שם עם בעלי ואכלנו שם כמעט כל יום, ובכל יום הזמנתי את אותה המנה.
בתכלס מדובר ברוטב רוזה פשוט עם וודקה וזה הכי טעים בעולם אי אפשר להפסיק לאכול!
הרוטב מתאים גם לרביולי או ניוקי אז זרמו מה בא לכם.
הצורה הזאת של הפסטה שלי נקראת אנאלי אני קוראת לה צ׳יריוס וניתן להשיג אותה רק בחנות שלי .
אתם כמובן יכולים להשתמש באיזה פסטה שבא לכם.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בסיר עם מים רותחים ומלח נבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן.
2.במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית וחמאה נטגן חצי דקה 2 שיני שום כתושות.
3.נוסיף 1 שוט של וודקה ונערבב שניה.
4.נוסיף 2 כפות רסק עגבניות ונערבב לאיחוד.
5.נוסיף 1 מצקת מי פסטה ו250 מ״ל שמנת מתוקה.
6.נוסיף מלח פלפל וסוכר, נערבב ונבשל דקה שתיים.
7.נוסיף את הפסטה המבושלת אחרי סינון (לא לשטוף את הפסטה במים קרים!)
8.ונבשל את הפסטה ברוטב כמה דקות ותוך כדי עירבוב עד שהפסטה סופגת את הרוטב ונצבעת ורוד יפה.
בתאבון!