ביתי, מתכונים, סלטים

סלט פלפלים איטלקי

20 דקות הכנה | קל | כשר | 2-3 סועדים

סלט אדום שאכלתי במסעדת קפה איטליה , סלט מתקתק וקריספי וכל כך טעים שכמובן הייתי חייבת לשחזר בבית .מומלץ להכין קורטונים בייתים כדי להגיע לטעם המושלם , אבל אם אין כוח תתמשו בקורטונים קנויים אבל לא מתובלים מידי .

מצרכים לקורטונים:

  • 3-4 פרוסות חלה ישנה או לחם לבן חתוך לקוביות קטנות

  • קורט פפריקה מתוקה

  • שמן זית בנדיבות

    הוסף לסל
  • מלח ים

    הוסף לסל
  • פלפל שחור גרוס

מצרכים לסלט:

  • 1 פלפל שושקה פרוס

  • 1 גמבה אדומה פרוסה

  • 1 בצל סגול קטן פרוס

  • 1 עגבניה פרוסה

  • 1.5 כפיות בלסמי מצומצם

    הוסף לסל
  • 1 כפית בלסמי 6% (לא מצומצם)

    הוסף לסל
  • שמן זית איכותי בנדיבות

    הוסף לסל
  • מלח ים אטלנטי

    הוסף לסל
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. נחתוך את הלחם לקוביות קטנות.
  2. נסדר את קוביות הלחם בתבנית עם נייר אפייה.
  3. נזלף בנדיבות שמן זית.
  4. נתבלן בפפריקה מתוקה, מלח ופלפל .
  5. נכניס לתנור על חום של 220 מעלות עד להשחמה יפה.
  6. בקערה נערבב את כל מרכיבי הסלט עם הרטבים התבלינים הירקות והקורטונים ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *