סלט פלפלים איטלקי

20 דקות הכנה | קל | כשר | 2-3 סועדים

סלט אדום שאכלתי במסעדת קפה איטליה , סלט מתקתק וקריספי וכל כך טעים שכמובן הייתי חייבת לשחזר בבית .מומלץ להכין קורטונים בייתים כדי להגיע לטעם המושלם , אבל אם אין כוח תתמשו בקורטונים קנויים אבל לא מתובלים מידי .

מצרכים לקורטונים:

  • 3-4 פרוסות חלה ישנה או לחם לבן חתוך לקוביות קטנות

  • קורט פפריקה מתוקה

  • שמן זית בנדיבות

    הוסף לסל
  • מלח ים

    הוסף לסל
  • פלפל שחור גרוס

מצרכים לסלט:

  • 1 פלפל שושקה פרוס

  • 1 גמבה אדומה פרוסה

  • 1 בצל סגול קטן פרוס

  • 1 עגבניה פרוסה

  • 1.5 כפיות בלסמי מצומצם

    הוסף לסל
  • 1 כפית בלסמי 6% (לא מצומצם)

    הוסף לסל
  • שמן זית איכותי בנדיבות

    הוסף לסל
  • מלח ים אטלנטי

    הוסף לסל
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. נחתוך את הלחם לקוביות קטנות.
  2. נסדר את קוביות הלחם בתבנית עם נייר אפייה.
  3. נזלף בנדיבות שמן זית.
  4. נתבלן בפפריקה מתוקה, מלח ופלפל .
  5. נכניס לתנור על חום של 220 מעלות עד להשחמה יפה.
  6. בקערה נערבב את כל מרכיבי הסלט עם הרטבים התבלינים הירקות והקורטונים ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart

היי, כבר מלאו לך 18?

הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

הגישה נדחתה

מצטערים! הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

אני מעל גיל 18 אני מתחת לגיל 18
Start typing to see posts you are looking for.

רשמית ערים עבור משלוח מהיום להיום:

אור יהודה
בני ברק
בת ים
גבעת שמואל
גבעתיים
הרצליה
חולון
יהוד
יפו
כפר סבא
פתח תקווה
ראשון לציון
רמת אילן
רמת גן
רמת השרון
רעננה
תל אביב
תל השומר