ביתי, מתכונים

ה- פוטטו הכי טעימים בעולם

5 דקות הכנה | שעה וחצי אפייה | כשר | קל | 2 סועדים

הם קריספים מבחוץ ורכים מבפנים ובציפוי של תערובת תבלינים סודית ומטורפת שאני ותבליני פרג רקחנו כדי להגיע לטעם הכי מדוייק שיש.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. נפרוס את תפוחי האדמה לפלחים של פוטטו לפי התמונה.
  2. בקערה נערבב את תפוחי האדמה עם שמן זית, תבלין פוטטו ומלח טוב טוב שכל תפוחי האדמה יצבעו בתבלין האדום.
  3. נכניס לתנור על 180 מעלות למשך שעה וחצי עד שעתיים (זה משתנה מתנור לתנור) ועד השחמה יפה.
  4. נגיש עם ספייסי מיונז או סתם לערבב מיונז עם קטשופ כי זה הכי טעים.
  5. מומלץ להכין כמות כפולה כי זה נגמר בשניות.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *