ביתי, מתכונים, פסטות

טרופיה שמנת פסטו

20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

פסטה טרופיה אחת הפסטות הכי טעימות ומיוחדות שתאכלו , הפעם הכנתי אותה עם רוטב שמנת ופסטו מדהים.אפשר להשתמש בפסטו מוכן אבל רצוי לטחון מלא עלי בזיליקום ולקבל טעם פרשי וטעים עוד יותר.

מצרכים:

אופון ההכנה:

  1. נבשל את הפסטה במים רותחים לפי הוראות יצרן (אני מבשלת 5 דקות יותר את הפסטה הזאת ספציפית)
  2. במעבד מזון או בעזרת סכין נקצוץ דק דק את העלי בזיליקום יחד עם מעט שמן זית במידה והשתמשנו במעבד מזון.
  3. במחבת עם 2-3 כפות שמן זית נערבב את הבזיליקום הטחון יחד עם 2 שיני שום כתושות למשך חצי דקה .
  4. נוסיף את השמנת, התבלינים ונערבב 3 דקות.
  5. נוסיף את 2 מצקות מי פסטה ואת הטרופיה המבושלת , נערבב ונבשל עוד 3 דקות עד שכל הפסטה נצבעת בצבע ירוק יפה ונגיש.

בתאבון!

2 thoughts on “טרופיה שמנת פסטו

  1. יעל הגיב:

    האם אפשר להשתמש בפסטו בזיליקום מוכן? ואם כן באיזו כמות?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן ב2-3 כפות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *