20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
פסטה טרופיה אחת הפסטות הכי טעימות ומיוחדות שתאכלו , הפעם הכנתי אותה עם רוטב שמנת ופסטו מדהים.אפשר להשתמש בפסטו מוכן אבל רצוי לטחון מלא עלי בזיליקום ולקבל טעם פרשי וטעים עוד יותר.
מצרכים:
אופון ההכנה:
- נבשל את הפסטה במים רותחים לפי הוראות יצרן (אני מבשלת 5 דקות יותר את הפסטה הזאת ספציפית)
- במעבד מזון או בעזרת סכין נקצוץ דק דק את העלי בזיליקום יחד עם מעט שמן זית במידה והשתמשנו במעבד מזון.
- במחבת עם 2-3 כפות שמן זית נערבב את הבזיליקום הטחון יחד עם 2 שיני שום כתושות למשך חצי דקה .
- נוסיף את השמנת, התבלינים ונערבב 3 דקות.
- נוסיף את 2 מצקות מי פסטה ואת הטרופיה המבושלת , נערבב ונבשל עוד 3 דקות עד שכל הפסטה נצבעת בצבע ירוק יפה ונגיש.
בתאבון!
האם אפשר להשתמש בפסטו בזיליקום מוכן? ואם כן באיזו כמות?
כן ב2-3 כפות