דגים נאים, מתכונים

סביצ'ה מקסיקני

20 דקות הכנה | קל |? כשר | 3-4 סועדים

בוא נדבר רגע על סביצ'ה, יותר נכון על חיתוך דג לסביצ'ה, מדובר בקוביות דג, מומלץ לחתוך לקוביות קטנות שנעים לאכול בפה ולא קוביות גדולות וגסות. לסביצ'ה טעים וטוב תמיד נוסיף מיץ ליים או לימון , מעט שמן זית איכותי, כמובן שמלח ים אטלנטי או כל מלח איכותי אחר ולא מלח בישול, פרי כלשהו, ירק ובצל הכל צריך להיות קצוץ דק דק כי שוב חשוב לנו שהביס יהיה נגיש וטעים ולא גס מידי .

מצרכים:

  • 200 גרם פילה לברק/ אינטיאס/ פרידה/ פלמידה חתוך לקוביות

  • 100 גרם פילה סלמון חתוך לקוביות

  • 1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק

  • 1/2 אננס טרי חתוך לקוביות

  • 1/2 עגבניה קצוצה דק (ללא קליפה)

  • 1 פלפל צ׳ילי אדום קצוץ (ללא גרעינים מי שלא אוהב חריף)

  • 1/2 אבוקדו חתוך לקוביות

  • חופן כוסברה קצוצה דק

  • מיץ מליים וחצי (אפשר גם לימון)

    הוסף לסל
  • 1 כף שמן זית איכותי

    הוסף לסל
  • קורט מלח ים אטלנטי/ פלור דה סל

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

  1. נערבב הכל בקערה יחד עם השמן זית מיץ לימון ומלח ונגיש מיד .
  2. ניתן להכין הכל מראש למעט התיבול ולשמור במקרר , את התיבול יש להוסיךף אך ורק בהגשה .

בתאבון!

9 thoughts on “סביצ'ה מקסיקני

  1. שירן הגיב:

    היי במה אפשר להשתמש במקום אננס?

    1. Elita Ofek הגיב:

      תפוחים, מנגו, תותים, אפרסקים וכדומה

  2. רויטל מזרחי הגיב:

    האם אפשר לקלף. ענבים במקום ?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן אם בא לך

  3. רויטל הגיב:

    ואשמח לדעת במה אפשר להחליף את האבוקדו

    1. Elita Ofek הגיב:

      פשוט בלי

  4. מיכל הגיב:

    המתכון הוא גם דג לבן וגם סלמון ביחד<

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן אבל את יכולה לעשות רק עם סוג אחד

  5. לני הגיב:

    יצא מעולה, הכנתי עם מנגו,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *